Gelukkig nieuwjaar!! - Reisverslag uit Vangviang, Laos van Pauline Jacobs - WaarBenJij.nu Gelukkig nieuwjaar!! - Reisverslag uit Vangviang, Laos van Pauline Jacobs - WaarBenJij.nu

Gelukkig nieuwjaar!!

Door: Pauline Jacobs

Blijf op de hoogte en volg Pauline

01 Januari 2011 | Laos, Vangviang

Hallo allemaal!

De beste wensen allemaal voor het nieuwe jaar vanuit het prachtige Laos! Ook iedereen die een berichtje gestuurd heeft dank je wel! En we zien elkaar weer terug in het nieuwe jaar!!
Grappig dat ik 6 uur eerder al aan het aftellen was voor twaalf uur! :)
Ik zal binnenkort weer proberen een verslag te plaatsen over het noorden van Vietnam en Laos!
Op dit moment in Vang Vieng en verder naar Luang Prabang en dan zal ik op 13 jan mijn ouders gaan zien in Chang Rai Thailand!

Groetjes, Pauline

• 01 Januari 2011 - 10:44

Wim Hendriks:

Hé Pauline ook de besten wensen en heel veel werkplezier daar ,

groetjes Wim......

• 01 Januari 2011 - 10:46

Lian:

Jij ook de beste wensen! En geniet er nog van. Wat zal het leuk zijn om je ouders weer te zien!
    Groetjes!

• 01 Januari 2011 - 11:08

Pascal:

Jij ook een gelukkig Nieuwjaar!!

• 01 Januari 2011 - 11:59

Silvia:

Hoi Pauline jij ook de beste wensen voor 2011 met veel geluk en gezondheid, liefs Silvia,Jasper, Jarno, Vins

• 01 Januari 2011 - 14:13

Sabine:

Fijn dat je het nog steeds zo naar je zin hebt! Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar. Liefs Kevin & Sabine

• 02 Januari 2011 - 21:00

Lieke V.:

Pauline,

Jij ook de beste wensen voor het komende jaar! Het begin is voor jou in ieder geval zeker erg goed!

xx

• 03 Januari 2011 - 11:04

Monique:

hey plienke!
    dat was nou net wat ik ook dacht toen ik met oudjaar versgebakken wafels ging eten bij pap... wazig paulien roept nu al happy newyear en wij zijn nog allemaal bezig met de laatste "voorbereidingen".. grapsig hoor!
    maar bij dezen... jij ook de beste wensen!

• 03 Januari 2011 - 23:03

groeten vanuit weert

• 04 Januari 2011 - 10:02

Jeanne / Life Style:

Hoi Pauline,

Ook voor jou de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Wat een ervaring zal dat zijn in Azië!
    Ook heel veel plezier straks met je ouders. Geniet ervan!

Groetjes
    Jeanne

• 04 Januari 2011 - 21:40

Thijs:

Hey Pauline,
    ik wens je ook het beste voor het nieuwe jaar. ik ben wel benieuwd hoe dat je het nieuwejaar in bent gaan vieren, en hoe je het aftellen hebt beleefd.

Groetjes, Thijs

• 04 Januari 2011 - 21:46

Tjeu & Ans:

Natuurlijk voor jou ook de beste wensen voor 2011, met veel liefde, geluk en bovenal gezondheid. Voor jou deze keer een hele speciale jaarwisseling, om nooit te vergeten. Veel plezier nog en groetjes uit Gemert

• 05 Januari 2011 - 20:35

Chris:

Hoi Pauline,

Allereerst ook voor jou de beste wensen voor 2011! Geniet nog van de komende tijd, ook samen met je ouders, voor wie het natuurlijk ook een avontuur wordt.
    Wij zitten hier lekker in de kou, dus ik ben wel jaloers als ik de temperaturen bij jou zie.

Het is al een hele ervaring en het zal nog een hele ervaring worden de komende weken. Enjoy it!

groetjes,
    Chris en familie

• 10 Januari 2011 - 09:08

Lucienne Jacobs:

Hoi Pauline.
    Jij ook nog een gelukkig en gezond 2011
    Wat geweldig dat je zo'n mooie reis nu maakt. Hier in nederland blijft het koud en in de zaak blijft het druk. Geniet van de indrukken die je nu opdoet en nog heel veel mooie momenten de komende weken.

namens al je collega's team Life Style health&prevention